De zonnedakpannen van Solinso zijn dé oplossing!

Je ziet steeds vaker zonnepanelen op daken. En dat is natuurlijk volkomen logisch. Zonnepanelen zorgen ervoor dat je zelf de energie voor jouw huishouden kunt opwekken en dat je energierekening een stuk lager wordt. Je neemt immers geen elektriciteit meer af van het net. Maar er is ook een (groot) nadeel aan deze zonnepanelen. Ze zijn niet om aan te zien. En dat is dan weer niet wat je wilt. Je bouwt een nieuw huis en dat moet er aan alle kanten mooi uit zien. Maar dat lukt op deze manier niet. Je kunt dan beter kiezen voor de zonnedakpannen van Solinso. Deze zonnedakpannen zijn schitterend om te zien, juist omdat je ze bijna niet ziet. Ze worden volledig geïntegreerd in het dak. Ze sluiten prachtg aan op de rest van de dakpannen.

Zonnedakpannen zijn mooi én zeer functioneel

De zonnedakpannen van Solinso zijn meer dan mooi om te zien, ze zijn zo'n beetje onzichtbaar doordat ze zo goed tussen de dakpannen, ook van Solinso, passen. Maar er is meer. Door deze zonnedakpannen hoef je niet nog extra dakpannen aan te schaffen. Ze sluiten je dak mooi af en houden regen, sneeuw en wind tegen. Maar ze doen dus nog meer. Ze weten de zon te vangen en kunnen zo de elektriciteit opleveren die jij nodig hebt. Dat is dus een goede investering.

Maak deze keuze direct bij nieuwbouw

Laat je een nieuw huis bouwen? Dan is dat het moment om te kiezen voor zonnedakpannen. Je kunt er dan direct, vanaf het moment dat ze zijn geplaatst, het grote voordeel van hebben. De elektriciteit wordt opgewekt met deze pannen en zo kun je, ook alweer vanaf dag één, direct gebruik maken van deze elektriciteit. De hoeveelheid zonnedakpannen die je nodig hebt moet goed berekend worden. Alleen zo zorg je ervoor dat je compleet over kunt gaan op zonne-energie!

Heb je een bestaand huis?

Dan is de goedkoopste oplossing om te kiezen voor de, meer traditionele, zonnepanelen. Deze kunnen gewoon op het bestaande dak worden gemonteerd. Maar is dat de mooiste oplossing? Nee! Heb je wat te besteden en wil je dat je huis er meer dan schitterend uit komt te zien? Dan kies je voor een compleet nieuw dak met daarin geïntegreerd de zonnedakpannen van Solinso. Je zult merken dat je daar veel meer plezier van hebt. En als je slim bent, dan laat je ook direct het dak goed isoleren. Dat scheelt je ook veel stookkosten!

Recommended Articles